IBB PAS Repository

Items where Author is "Bohdziewicz, Krzysztof"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 2.

Siemianowski, Krzysztof and Bohdziewicz, Krzysztof and Szpendowski, Jerzy and Kołakowski, Piotr and Żylińska, Joanna and Bardowski, Jacek K. (2015) Wpływ zwiększania suchej masy w surowcu na teksturę i mikrostrukturę twarogu kwasowego. Acta Agrophysica, 2 (22). pp. 183-193.

Żylińska, Joanna and Siemianowski, Krzysztof and Bohdziewicz, Krzysztof and Pawlikowska, Katarzyna and Kołakowski, Piotr and Szpendowski, Jerzy and Bardowski, Jacek K. (2014) Kultury starterowe do produkcji twarogów kwasowych – rola i oczekiwania. Postępy Mikrobiologii, 53 (3). pp. 288-298.

This list was generated on Sat Apr 20 04:25:41 2024 CEST.