IBB PAS Repository

Items where Author is "Gambuś, Halina"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 2.

Article

Litwinek, Dorota and Gambuś, Halina and Buksa, Krzysztof and Makarewicz, Małgorzata and Zięć, Gabriela and Gambuś, Florian and Kowalczyk, Magdalena and Boreczek, Jakub (2018) Jakość i proces starzenia się chlebów z razowych mąk pszennych: z pszenicy zwyczajnej i orkisz oraz z żyta. Quality and Aging of Bread from Wholemeal Common Wheat and Spelt Flours, and from Wholemeal Rye Flour. Żywność: nauka - technologia - jakość, 25 ((114)). pp. 50-72. ISSN 2451-0769

Litwinek, Dorota and Buksa, Krzysztof and Kowalczyk, Magdalena and Boreczek, Jakub and Gambuś, Halina (2017) Ocena jakości handlowych mąk całoziarnowych - pszennej orkiszowej, pszennej zwyczajnej i żytniej oraz uzyskanych z nich zakwasów spontanicznych Quality Assessment of Commercial Wholegrain Flours Produced from Spelt Wheat, Common Wheat and Rye, and of Spontaneous Sourdough Prepared with Them. Żywność: nauka - technologia - jakość, 24 (4(113)). pp. 76-89. ISSN 2451-0769

This list was generated on Sat Dec 14 11:29:03 2019 CET.