IBB PAS Repository

Items where Author is "Kołakowski, Piotr"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 3.

Siemianowski, Krzysztof and Bohdziewicz, Krzysztof and Szpendowski, Jerzy and Kołakowski, Piotr and Żylińska, Joanna and Bardowski, Jacek K. (2015) Wpływ zwiększania suchej masy w surowcu na teksturę i mikrostrukturę twarogu kwasowego. Acta Agrophysica, 2 (22). pp. 183-193.

Żylińska, Joanna and Siemianowski, Krzysztof and Bohdziewicz, Krzysztof and Pawlikowska, Katarzyna and Kołakowski, Piotr and Szpendowski, Jerzy and Bardowski, Jacek K. (2014) Kultury starterowe do produkcji twarogów kwasowych – rola i oczekiwania. Postępy Mikrobiologii, 53 (3). pp. 288-298.

Kowalczyk, Magdalena and Kołakowski, Piotr and Radziwill-Bienkowska, Joanna M. and Szmytkowska, Agnieszka and Bardowski, Jacek K. (2012) Cascade cell lyses and DNA extraction for identification of genes and microorganisms in kefir grains. Journal of Dairy Research, 79 (01). pp. 26-32.

This list was generated on Thu Mar 28 13:26:37 2024 CET.